Διαβάστε τα τελευταία νέα


03/08/2020 | Νέο Εξοικονομώ: Χρονοδιάγραμμα αιτήσεων ανά Περιφέρεια - Επιδότηση έως 85%

Επιδότηση μέχρι 85% του κόστους των επενδύσεων για εξοικονόμηση ενέργειας σε κατοικίες και μέχρι 50.000 ευρώ ανά σπίτι προβλέπει το νέο πρόγραμμα "Εξοικονομώ- Αυτονομώ" που ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης.

περισσότερα...

23/02/2020 | «Κλειδώνει» μέσα στην εβδομάδα ο επόμενος κύκλος του ''Εξοικονομώ II''

«Κλειδώνει» αυτή την εβδομάδα ο επόμενος κύκλος του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ' Οίκον» που αναμένεται να προκηρυχθεί μέχρι το Σεπτέμβριο. 

περισσότερα...

19/02/2020 | Οι δήμοι Αττικής που υποδέχονται το δίκτυο φυσικού αερίου.

Σε 665 χιλιόμετρα χαμηλής πίεσης και 25 χιλιόμετρα μέσης πίεσης ανέρχεται το νέο δίκτυο φυσικού αερίου που περιλαμβάνεται στο πενταετές πρόγραμμα ανάπτυξης της ΕΔΑ Αττικής.

περισσότερα...

19/02/2020 | Αυξάνονται ραγδαία οι ενεργειακές κοινότητες.

Κάθε μέρα που περνάει υπό το παρόν καθεστώς, κατά το οποίο οι ενεργειακές κοινότητες έχουν απόλυτη προτεραιότητα στην εξέταση των αιτήσεών τους και στη λήψη όρων σύνδεσης από τον ΔΕΔΔΗΕ, πολλαπλασιάζεται ραγδαία ο αριθμός των ενεργειακών κοινοτήτων που προσέρχονται με φακέλους και αιτήσεις στο Διαχειριστή. 

περισσότερα...

18/02/2020 | Τέσσερα νέα μέτρα για τα αδήλωτα τετραγωνικά στους δήμους.

Τέσσερα μέτρα για να λήξει το αλαλούμ με τα αδήλωτα τετραγωνικά στους δήμους προαναγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΜΙΔΑ η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας για την αντιμετώπιση του προβλήματος: 

περισσότερα...

10/02/2020 | Ενεργειακή αναβάθμιση 500.000 κατοικιών το 2020.

«Πράσινες» επενδύσεις 44 δισ. ευρώ και υπερτριπλασιασμός των κονδυλίων για ενεργειακές αναβαθμίσεις ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της ηλεκτρονικής εφημερίδας «voria.gr»

περισσότερα...